Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@18:56:31 GMT

عجیب‌ترین دروغ سیزده چه بود؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۹۱۰۸۲

گزارش - تحریریه پارسینه | سیزده به در ما همزمان است با اول آوریل؛ روزی که به «روز دروغ» یا «روز شوخی‌های احمقانه» معروف است. سال‌هاست که در این روز، مردم جهان با گفتن خبرهای جعلی، با هم شوخی می‌کنند که ما به آنها دروغ سیزده می‌گوییم.جهان ورزش، دیروز هم همچون سال‌های پیش پر بود از دروغ‌های سیزده و نمونه‌اش، ادعای اسپورتس‌میل که نوشته بود بایرن مونیخ در بازی برابر آگزبورگ، زمین چمن ورزشگاه آلیانتس آرنا را به رنگ قرمز درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



GrowHardOrGoHome از تولید یک مدل لباس گیاهی و خوردنی و امضای قرارداد با غول‌های اروپا خبر داد. سایت گل مدعی شد که وین رونی کاپیتان تیم‌ملی انگلیس و باشگاه منچستریونایتد در پایان فصل با خروج از اولدترافورد، به کشتی‌کچ روی خواهد آورد.ایندیپندنت در خبری فوری، از تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس از سیستم جدید داوری و جریمه‌های شخصی هوشمند خبر داد و مدعی شد که بر اساس این سیستم، بازیکن بدون سوت زدن داور در صورت انجام خطا، کارت زرد و قرمز خواهد گرفت که بر این اساس بازیکنان بیشتر به رعایت قانون ملزم خواهند شد.

جاکامو نیز مدعی شد که اتحادیه فوتبال انگلیس به منظور تضمین موفقیت، پیراهن‌های تیم‌ملی این کشور را با طرح قدیمی تیم‌ملی آلمان راهی بازار کرده است. مرگ پله اما زشت‌ترین شوخی این روز بود. خیلی از رسانه‌های ‌خارجی شاید دیگر توان ساختن دروغ سیزده را ندارند که گاه دست به دامن خبر فوت ستاره‌ها می‌شوند. خبر مخابره شده درباره فوت پله، اسطوره برزیلی فوتبال هم یکی از شوخی‌هایی بود که ما به آن دروغ سیزده می‌گوییم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، شهادت دروغ در دادگاه‌ها موضوعی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد اما باید دانست دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند به صدور حکم غلط علیه کسی ختم شود یا حتی منجر به مرگ شخصی شود.

متأسفانه میزان شهادت دروغ در دادگاه‌ها هر چند قابل اندازه‌گیری دقیق نیست اما آمار بالایی را به خود اختصاص داده است و گروهی که با عنوان شاهدان حرفه‌ای شناخته می‌شوند در مقابل مجتمع‌های قضایی پیشنهاد شهادت دروغ را به طرفین دعوی مطرح می‌کنند.

طبق آنچه کارشناسان حقوقی و قضایی اعلام می‌کنند، شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیری بشود مثلاً ساختمانی که قرار است خانه چند زوج جوان و خانواده شود با یک شهادت دروغ نیمه‌کاره رها شود یا مغازه و کسب و کاری تعطیل شود، آبروی کسی برود یا اینکه یک خانواده از هم متلاشی شود.

 

مرکز حفاظت قوه قضاییه هر از چند گاهی خبر دستگیری اعضای بایند شهادت دروغ را منتشر می‌کند اما باز هم خلأهای قانونی، اجازه فعالیت شاهدان حرفه‌ای را مهیا می‌سازد.

بر این اساس قوه قضاییه برای جلوگیری از شهادت کذب، علاوه بر راه‌اندازی "سامانه شهود و مطلعین" که شهود حرفه‌ای و غیرواقعی را ـ بر اساس کد ملی شاهدان و تعداد حضور آن‌ها در پرونده‌های قضایی در طول مدت زمانی مشخص ـ شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را هم پیش‌بینی کرده است.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید، اگر کسی در دادگاه سوگند دروغ یاد کند به مجازات اجتماعی درجه 7 یعنی 91 روز تا 6 ماه زندان، جزای نقدی، بین 11 تا 30 ضربه شلاق و 6 ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد در أی دادگاه مؤثر باشد مجازات سنگین‌تر درجه 6 یعنی حبس بیشتر از 6 ماه تا دو سال، جزای بیشتر از 20 میلیون ریال تا 80 میلیون ریال، شلاق تعزیری از 31 تا 99 ضربه و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 6 ماه تا 5 سال در انتظار شاهد دروغ‌گوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازات‌هایی مثل سلب حیات، حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به مجازات سخت درجه 5 یعنی حبس بیشتر از 2 تا 58 سال، جزای نقدی بیشتر از 80 میلیون ریال تا 180 میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 5 تا 15 سال محکوم می‌شود.

حالا اگر کسی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول و مال حاضر به شهادت دروغ باشد باید بداند که در هر حالتی مجازات او، یک درجه تشدید خواهد شد.

حتی اگر یک کسی در ادارات شبه قضایی مثل شعب سازمان تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی شهادت دروغ بدهد و شهادت او مؤثر باشد یکی از مجازات‌های درجه 7 در انتظار اوست.

البته دادگاه در قبال کسانی که از شهادت دروغ خود پشیمان هستند، نگاه رئوفانه‌ای دارد؛ کسی که سوگند دروغ خورده اما پیشمان شده و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت او دروغ بوده، به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا اینکه در نهایت یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال کند.

دیگر خبرها

  • ببینید | شوخی عجیب ماشاریپوف با مهدی هاشمی‌نسب
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • شوخی عجیب ماشاریپوف با هاشمی‌نسب (عکس)
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • آینتراخت فرانکفورت ۱-۵ بایرلورکوزن؛ این تیم با کسی شوخی ندارد!
  • الساندرو دل پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر / زیرنویس فارسی
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • پمپاژ دروغ‌های رسانه‌ای علیه دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا + فیلم