Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی که سازمانهای مردمی و دولتی مانند کمیته امداد و بهزیستی پای کار آمده بودند تا کمک های مردم را به آسیب دیدگان زلزله برسانند، ماجرای کمک ۱۰ میلیاردی از سوی زنی از آن سوی مرزها خبرساز شد.به گزارش بلاغ، حادثه زلزله کرمانشاه و کمک های زیادی که از سوی مردم و نهادهای مردمی و دولتی شد این روزها در صدر اخبار زلزله قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما متاسفانه وضعیت مردمی که جان و مال خود را بر اثر این زلزله از دست دادند برای برخی از افراد معلوم الحال که اهداف مشخصی را برای خودنمایی و ضربه زدن دنبال می کنند دستمایه خودنمایی قرار گرفت.

درست زمانی که سازمانهای مردمی،حمایتی و دولتی مانند کمیته امداد و بهزیستی پای کار آمده بودند تا کمک های نقدی و غیرنقدی مردم را به آسیب دیدگان زلزله برسانند، ماجرای کمک 10 میلیاردی از سوی زنی از آن سوی مرزها خبرساز شد.

ماجرا از این قرار بود که پس از وقوع زلزله در کرمانشاه، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام از کمک 10 میلیارد تومانی یک خیر به زلزله زدگان خبر داد، وی در این باره گفت: خوشبختانه هموطنان عزیز همواره کمک‌حال یکدیگر بودند و در این حادثه تلخ نیز شاهد کمک‌های بی‌شمار خیرین هستیم به‌طوری که شب گذشته یکی از خیرین با من تماس گرفت و برای کمک به زلزله‌زدگان اعلام آمادگی کرد و صبح آن روز چکی به‌مبلغ 10 میلیارد تومان در اختیار ما قرار داد.

جالب اینکه صحبتی از اینکه این فرد خیر، زن بوده یا مرد به زبان آورده نشد!

اما پس از انتشار این خبر که فایل تصویری و صوتی آن در فضای مجازی موجود است، عده ای با مقاصدی مشخص، شایعه کمک 10 میلیارد تومانی را به فرح پهلوی نسبت دادند، شایعه ای که حتی نیازی به تکذیب نداشت.

هیچ منبعی این خبر را تایید نکرد و تازه زمانی که پس از گذشت یکی دو روز این خبر دست به دست شده بود سایت فرح پهلوی دست به کار شد و خبر را در سایت خود منتشر کرد اما به اشتباه به جای کمک به زلزله زدگان کرمانشاه نوشت کمک به زلزله زدگان کردستان!

بنابراین نه این کمک 10 میلیاردی از سوی فرح از سوی منابع رسمی اعلام شد بلکه در سایت شخصی و پیج های رسمی وی خبری از این کمک نیامده است ودر همان روزها تنها خبری که به نقل از این خانم منتشر شده بود پیام تسلیت بود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟

قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • گل محمدی: تعهد کتبی برای کار در تراکتور دروغ است
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز