Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا فغانی، داور بین المللی فوتبال کشورمان در سال ۱۳۹۷ عملکرد فوق العاده‌ای داشت. او در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه چهار بازی از جمله تقابل تیم‌های بلژیک - انگلیس، فرانسه - اروگوئه، برزیل - صربستان و آلمان - مکزیک را سوت زد و در لیگ برتر نیز جز داوران با تجربه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. محسوب می‌شود.

فغانی در کار‌های خیریه نیز حضور فعالی دارد و هر چند در بسیاری از تورنمنت‌ها حاضر شده، اما همیشه در بازی‌هایی که برای خیریه انجام می‌شود، شرکت می‌کند و می‌گوید از داوری در این مسابقات خوشحال است. در ماه‌های اخیر حواشی زیادی برای فغانی بوجود آمده از تحریم شرکت نایکی تا قضاوت دیدار‌های استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال کشورمان.

البته فغانی به عید نوروز علاقه زیادی دارد و تلاش می‌کند همراه با خانواده به روستای پدری در نزدیکی کاشمر برود و استراحت کند.

به دلیل فرا رسیدن عید نوروز و ... گفتگو کردیم با علیرضا فغانی که مشروح آن را در زیر می‌خوانید.

هنگام تحویل سال کجا حضور دارید؟

کنار خانواده و سر سفره هفت سین هستم و امیدوارم سال خوبی برای مردم کشورم باشد. ما همیشه ساعت ۱-۲ شب می‌خوابیم و ساعت تحویل سال مشکلی ندارد.

دعا و آرزوی تان موقع تحویل سال چیست؟

آرزوی سلامتی برای خانواده ام و مردم ایران و اینکه سال جدید سال خوبی همراه با موفقیت باشد.

برنامه عیدتان چگونه است؟

برنامه خاصی تا ۱۷ - ۱۸ فروردین ندارم و سعی می‌کنم با خانواده به مسافرت برویم. ۱۷ - ۱۸ فروردین به سیدنی می‌روم تا در لیگ قهرمانان آسیا قضاوت کنم.

اولین جایی که پس از تحویل سال می‌روید، کجا است؟

به خانه پدرم و پدر همسرم می‌رویم. برای سفر هم به روستای خودمان در نزدیکی کاشمر می‌رویم، هوای آنجا فوق العاده است.

خرید عید چقدر برایتان مهم است؟

با توجه به نیازی که داریم خرید می‌کنیم و اینکه، چون عید است، خرید‌های زیادی انجام دهیم، اینطور نیست. به خاطر خود عید خرید نمی‌کنیم و چیزی که نیاز است، تهیه می‌کنیم.

شب عید چه غذایی می‌خورید؟

فرقی ندارد و هر غذایی که معمولی و طبق برنامه هفتگی باشد، می‌خوریم. ماهی هم جزء غذای هفتگی مان است.

از کدام رسم نوروز لذت می‌برید؟

دید و بازدیدها. اینکه همه خودشان را آماده پذیرایی از مهمان و ... می‌کند.

بهترین عیدی که گرفتید، چی بوده است؟

ما معمولا کادو‌های کوچک به هم می‌دهیم که نشان دهیم همدیگر را به یاد داریم و هدیه‌ای زیاد خاص نبوده که به یاد داشته باشم و آن را بهترین عیدی قلمداد کنم. همه به یک اندازه بوده است.

بهترین خاطره دوران کودکی؟

زمانیکه بچه بودیم و به روستا می‌رفتیم، افراد بزرگتر به خیابان‌ها می‌آمدند و بازی‌های محلی انجام می‌دادند که خیلی زود می‌گذشت.

سال ۹۷ چطور بود؟

سال ۹۷ سال بسیار خاصی برای من بود، زیرا در جام جهانی ۲۰۱۸ قضاوت کردم و اتفاقات خوبی رخ داد و امیدوارم در سال جدید وضعیت اقتصادی و مشعیتی مردم و کشور بهتر و شرایط زندگی کردن آسانتر شود.

چه نمره‌ای در سال ۹۷ به خودتان می‌دهید؟

یکی از سال‌های پربار و خوب زندگی ام بود و از ۲۰ نمره، ۱۷ - ۱۸ به خودم می‌دهم.

غم انگیزترین اتفاق سال ۹۷:

اتفاق خاصی رخ نداد که غم انگیز باشد و از این بابت خوشحال هستم.

سیزده به در کجا هستید؟

به احتمال زیاد در همان روستا هستیم و سپس آماده سفر خواهم شد. دروغ سیزده هم بلد نیستم بگویم.

عملکرد دولت در سال ۱۳۹۷؟

مردم خواسته زیادی از دولت ندارند و فقط می‌خواهند شرایط به گونه‌ای باشد که با آرامش زندگی کنند. مردم ۴۰ سال است پشت انقلاب هستند و همیشه نشان داده اند که از نظام حمایت کنند.

بهترین دوست ورزشی؟

من دوستان زیادی دارم. داوران و ... و نمی‌توانم از فرد خاصی نام ببرم.

اگر به سفر بروید، برای چه کسی هدیه می‌برید؟

در بازی‌هایی که خارج از ایران برگزار می‌شود، ناظران و دیگر داوران از ما درخواست آجیل دارند که سعی می‌کنم بسته‌ای کوچک برایشان ببرم.

اگر بخواهید از کسی حلالیت بطلبید، او چه کسی است؟

بالاخره ما داور هستیم و اگر کسی از قضاوت ما ضرر دید، این شغل و حرفه ما است و در زمینه ورزشی، اما اگر کسی از خارج از ورزش از ما ناراحت شد، طلب حلالیت می‌کنم.

جریمه رانندگی هم شده اید؟

سعی می‌کنم به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارم و عجله‌ای در رانندگی ندارم. البته برخی مواقع افسران راهنمایی و رانندگی ما را جریمه کردند و مشکلی نبوده و به قانون احترام گذاشتم. در مقابل قانون گردن ما از مو نازک‌تر است و زمانیکه باید جریمه می‌شدیم، جریمه شده ایم.

سریال های نوروزی را تماشا می‌کنید؟

معمولا تلویزیون نگاه نمی‌کنم و فقط اگر کارتونی از تلویزیون پخش شود، دخترم تماشا می‌کند.

به فضای مجازی هم سر می‌زنید؟

اگر زمان خالی داشته باشم به فضای مجازی هم می‌روم.

در خانه هم فوتبال می‌بینید؟

به دلیل اینکه همیشه درگیر فوتبال هستم، در خانه جرأت فوتبال دیدن نمی‌کنم و کنار خانواده هستم، اما اگر صحنه‌ها و اتفاقات خاصی رخ دهد، سعی می‌کنم خلاصه بازی و ... ببینم.

پیام نوروزی برای مردم؟

امیدوارم مردم سال خوبی داشته باشند و سال کم دردسری باشد و اتفاقات خوبی برای مردم کشور رخ دهد.

سپس از فغانی درباره کلمات زیر سوال کردیم و او جواب داد.

ایران: همیشه قلب مان برایش تپیده و می‌تپد.
داوری: عشقی که سعی کردیم برایش کم نگذاریم.
استقلال و پرسپولیس: دو تیم پرطرفدار کشور که به واسطه این ۲ تیم فوتبال ایران و ما را می‌شناسند.
کی روش: مربی کاربلد که به خوبی مدیریت نشد.
فرهاد مجیدی: یکی از بازیکنان با تعصب و الان هم که مربی هستند برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.
برانکو: الگو برای مربیان ایرانی که با توجه به اتفاقاتی که برای تیمش رخ داد، تمرکزش از بین نرفت و به افتخارات بزرگی رسید.

انتهای پیام/

مصاحبه عیدانه با علیرضا فغانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوروز 98 فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «اُمّ علاء»؛ روایت زندگی اُمُّ­الشهداء فخرالسادات طباطبایی اثر سمیه خردمند، روایت زنی است که هفت نفر از اعضای خانواده­اش به شهادت رسیدند. زنی که هجده فرزندش را در خانه‌­ای شصت­‌متری و وقفی بزرگ کرد.

خانه‌­ای که هر وقت پنجره­‌اش را باز می‌­کرد؛ چشمانش به گنبد مطهر حرم حضرت علی علیه­‌السلام گره می­‌خورد و نسیم رأفت جناب ابوتراب وارد خانه و زندگی­شان می‌­شد.

فخرالسلادات یا همان «اُمّ علا»، مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. پدر و مادر فخرالسادات در جوانی به بهانه­ تعلیم در حوزه­ علمیه‌ نجف، از تبریز به نجف اشرف هجرت می‌کنند و همان­جا ماندگار می‌شوند.

فخرالسادات در نجف به دنیا می‌­آید و در سن سیزده سالگی با آیت‌­الله سید حسن قبانچی که یکی از شاگردان ممتاز پدرش سید محمد جواد طباطبایی تبریزی بود ازدواج می‌­کند. آن­ها در خانه وقفی کوچکی در جوار حرم امیرالمؤمنین علیه‌­السلام زندگی­شان را با عشق آغاز می­‌کنند و حاصل این ازدواج می‌­شود هجده فرزند، نه پسر و نه دخترکه در دوران خفقانی که رژیم بعثی صدام در عراق ایجاد کرد، آن­ها را به سمت دروس حوزوی سوق داد. تعدادی از فرزندانش شاگرد آیت­ الله صدر بودند و دخترانش در مکتب بنت­‌الهدی صدر درس می­‌خواندند.

در دوران نخست وزیری حسن البکر پسرش عزّالدین و برادرش عمادالدین که هر دو از شاگردان نخبهی آیت ­الله صدر بودند دستگیر و روانهی زندان شدند. حسن البکر که از خود اختیاری نداشت، با نظر صدام اعدام این دو روحانی بزرگوار را صادر کرد. این برای اولین ­بار بود که در نجف خون روحانیت ریخته می‌شد. چند روز قبل از اعدام، ام علاء با پسر و برادرش ملاقات می­‌کند و به آنها وعدهی بهشت و دیدار با امام حسین (ع) را می­دهد.

بعد از شهادت سه فرزندش، ام علاء همراه همسرش ابو علاء به دستور صدام روانه­ زندان شد. به دلیل فعالیت‌­های سیاسی دیگر پسرانش در ایران علیه رژیم صدام، این زن و شوهر مبارز و صبور یک سال­ ونیم در زندان حزب بعث به سر می‌بردند. درواقع رژیم بعث قصد داشت با این شیوه دیگر پسران وی را به دام بیندازد که مؤفق نشد.

ام علاء در طول زندگی متحمل رنج‌­ها و سختی‌­های زیادی شد. ولی هیچ‌­گاه خم به ابرو نیاورد و همچنان در آرزوی سرنگونی رژیم بعث به سر می‌برد. ام علاء زنی به شدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود که در طول زندگیش همیشه به اقوام رسیدگی و از آنها دلجویی می­‌کرد. در بین خویشاوندان برای هر کس مشکلی پیش می­‌آمد او اولین نفر بود که برای حل مشکلش قدم برمی­داشت.

او ده سال آخر زندگیش را در حالی که دست و پای چپش در دوران اسارت از کار افتاده بود و هیچ خبری از سرنوشت همسرش ابو علاء نداشت، به ایران هجرت کرد. در ایران ساکن قم شد و تمام کار‌های شخصی­‌اش را با توجه به شرایط جسمانی که داشت خودش انجام می‌­داد.

همیشه در طول عمرش فرزندانش را به پشتیبانی از حضرت امام خمینی (ره) و پیروی از ایشان توصیه می‌­کرد. به آن­ها می‌­گفت: اگر همه­ی شما هم فدای اسلام شوید ناراحت نمی­‌شوم؛ بلکه افتخار می­‌کنم و بدانید خون فرزندان من رنگین‌­تر از خون فرزندان اباعبدالله نیست.

در بخشی از کتاب «اُمّ علاء» آمده است: نشست روبه‌روی مامه و هر دو با هم گریه می‌کردند و روضه می‌خواندند. پدر با گریه گفت: «علویه! حالا مثل ام‌البنین چهار پسر فدا کردی.»

شاید می‌خواست با این کلمات، دل مادر داغ‌دیده‌ام را آرام کند.

مامه دستی به صورتش کشید و میان هق‌هق گریه‌هایش گفت: «من کجا، ام‌البنین کجا ابوعلاء؟ ام‌البنین تمام فرزندانش را تقدیم کرد؛ اما من هنوز چند پسر دیگر هم دارم.»

انتشارات شهید کاظمی در نظر دارد با امضای نویسنده و نگین دُرّ نجف، چاپ اول این کتاب را به مخاطبان ارائه دهد.

این کتاب در ۲۵۵ صفحه در قطع رقعی، با شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۸۰ هزار تومان توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شده است.

علاقه‌مندان برای مشاهده و تهیه این کتاب می‌توانند با ورود به سامانه من و کتاب manvaketab.com و همچنین از طریق ارسال نام عدد ۲۲ به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • بازگشت محکوم به مرگ از پای چوبه دار
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد